Over Ons Groothandel

Ons Groothandel is een onderneming van Dutch Quality Trading met medewerking van Quracom BV. U kunt als zakelijke partner of als kleine ondernemer via onze online shop 24 uur per dag en 7 dagen per week kopen. Bent u particulier of op zoek naar kleinere partijen of stuks verkoop, kijk dan op onze dochterpagina www.handelsstad.nl 

Bij Ons Groothandel koopt u via een vertrouwd adres. Wij streven naar perfectie en daarom doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk te leveren. Profiteer, net als vele klanten die u voorgingen, van zeer scherpe prijzen en fantastische aanbiedingen.

Betalingen gaan via ons op een veilige wijze. Voor alle bestellingen die gedaan worden zal de klant een factuur ontvangen. Na het betalen van dit factuur gaat de bestelling direct de deur uit.  

Ook zijn wij continu op zoek naar restpartijen, wederverkopen, faillissement partijen en nieuwe producten via groothandels. Heeft u de perfecte partij voor ons of wilt u uw produkt via één van onze sites aanbieden? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina.

Let op! Al onze prijzen worden op de website vermeld exclusief 21% btw. De prijzen inclusief 21% btw worden tijdens het afrekenen getoond.